WELKOM OP ONZE SITE!

SABIC is een wereldleider in de petrochemische industrie, die zich in 1971 in Bergen op Zoom vestigde met de opening van de NORYL-fabriek. In de jaren zeventig en tachtig bouwden we verschillende fabrieken en gebouwen bij. De kunststof korrels, platen en films die wij produceren, verschepen we over de hele wereld.

Onze locatie: een van de grootste in Europa
Er zijn naast verschillende kleinere productie-eenheden en verkoopkantoren vijf grote productielocaties in Europa: Bergen op Zoom (Nederland), Cartagena (Spanje), Geleen (Nederland), Teesside (Engeland) en Gelsenkirchen (Duitsland). De grootste Europese productlocaties van SABIC's business unit Innovative Plastics zijn Bergen op Zoom en Cartagena.

Deze website
Je vindt op deze website allerlei informatie over onze activiteiten in Bergen op Zoom. Denk aan nieuws, informatie over onze fabrieken en producten, activiteiten in de omgeving en sponsoring. Wilt u bij ons werken, stage lopen of afstuderen, kijk dan eens op de carrièrepagina’s. Benieuwd naar hoe wij met milieu en veiligheid omgaan? Neem dan een kijkje bij Veiligheid en milieu.

Vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

DieterHollmann
Dieter Hollmann
Site Director Bergen op Zoom